CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Șeful statului a avut o întrevedere cu primarul orașului Cupcini, raionul Edineț

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ivan Ostaficiuc, primarul orașului Cupcini, raionul Edineț, în cadrul căreia s-a discutat situația actuală din localitate.

Domnul Ostaficiuc este unul dintre cei mai experimentați primari din Moldova, avînd o experiență de 37 de ani în funcția de șef al administrației orășenești și care se bucură de respectul și susținerea deplină din partea șefului statului.

În cursul discuției, Igor Dodon a apreciat măsurile de profilaxie care sînt întreprinse de primăria Cupcini în vederea prevenirii răspîndirii virusului COVID-19.

Președintele țării l-a asigurat pe domnul Ostaficiuc de faptul că, în pofida problemelor provocate de pandemie, conducerea statului va continua realizarea proiectelor de infrastructură în regiunile Moldovei, inclusiv de aprovizionare cu apă, gazificare și reabilitare a drumurilor. De asemenea, șeful statului a menționat că conducerea țării va identifica posibilități pentru a susține businessul în această situație complicată.